Ota yhteyttä

OTA YHTEYTTÄ

Henri Kolehmainen photo

Y-tunnus 2923128-3

henrikolehmainenphoto@gmail.com

Lomakkeella voit kertoa mitä valokuvauspalvelua tarvitset, minkä kuvausajankohdan haluaisit ja voit myös kysyä kuvaksiin liittyviä kysymyksiä.

Lomakkeen alla on kuvaussopimuksen ehdot. Kuvaussopimus kirjoitetaan aina ennen kuvausten alkua.

Muistutuksena vielä, että minulla ei ole omaa studiota, mutta studiokuvaukset pystytään suorittamaan kotikäyntinä TAI taloyhtiön kerhohuoneella.

Työskentelen toistaiseksi vain Keski-Suomen ja pääsääntöisesti Jyväskylän alueella.

Sopimusehdot

KUVIEN AIKATAULU

Asiakas saa kuvat itselleen sähköisessä muodossa kahden viikon sisällä kuvauspäivästä, ellei siitä ole erikseen sovittu. Printatut kuvat lähtevät heti postiin sen jälkeen kun asiakas on valinnut kuvat, jotka haluaa printattuina valokuvina

HUOM!

KUVIEN KÄYTTÖ Asiakkaalla on oikeus käyttää kuvia omassa sosiaalisen median kanavilla, omilla nettisivuilla. Asiakkaalla on myös oikeus teettää valokuvia perheelle, sukulaisille ja ystäville. Kuvaajan nimi on ilmoitettava aina kuvan julkaisun yhteydessä. Jos kuvia suunnitellaan luovutettavaksi kolmansille osapuolille, on siitä keskusteltava kuvaajan kanssa. Tämä tarkoittaa mm. kilpailuja, yrityksiä, mainontaa/ julisteita. Kuvaajan/Yrityksen logoa ei saa rajata tai poistaa. Kuvaajalla on oikeus käyttää kuvia omilla sosisaalisen median kanavilla, omilla nettisivuillaan portfoliossa, näyttelyissä, kilpailuissa, liikkeen näyteikkunassa. Asiakkaita ei näytetä loukkaavassa tai muuten huonossa asemassa.

HUOM!

MARKKINOINTI JA MAINONTA Markkinoinnissa ja mainonnassa käytettäviä kuvia (esim. julisteissa ja facebookissa kiertävissä mainoksissa) kuvaaja saa käyttää asiakkaan suostumuksella.

TEKIJÄNOIKEUDET

Kaikki valokuvien tekijänoikeudet säilyvät tekijänoikeuslain mukaisesti Valokuvaajalla. Valokuvia koskevien oikeuksien hallinnoimiseksi Valokuvaaja ei kuitenkaan saa hyödyntää oikeuksiaan muuten kuin tässä sopimuksessa kuvatulla tavalla.

KUVIEN VALINTA JA LÄHETTÄMINEN

Sivustolta löytyy ”Kuvat asiakkaille”, jonka kautta asiakkaat voivat salasanan takaa katsoa kuvat läpi ja valita niistä mieleisensä. Kuvien raakaversiot on mahdollista nähdä ennen kuvienkäsittelyä.

Asiakas saa kuvat digitaalisina saman sivun kautta, mistä kuvien valinnat on tehty ja kuvat ovat alkuperäisessä tiedostokoossa ja tulevat pakatussa kansiossa. Myös facebookin kokoluokan mukaiset tiedostokoot on saatavilla halutessa.

KUVIENKÄSITTELY

Kaikkiin asiakaskuvauksiin tulee peruskuvankäsittely, jossa mm. korjataan valot ja varjot valokuvaajan tyylille uskollisesti, asiakkaan toiveen mukaisesti.

HINTA

Sopimuksessa lukeva hinta sisältää arvonlisäveron(alv) 24%. Kuvauksista tuleva lasku tulee sähköisessä muodossa tai postitse Isolta Arkhimedes laskutuspalvelun kautta. Sopimuksessa lukeva hinta on sitova, eikä maksua voi suorittaa käteisellä.

MATKAKULUT

Mahdollisista matkakuluista veloitan bussilipun hinnan mukaan. Jos saan järjestettyä autokyydin kuvauspaikalle, veloitan silloin 0,65€/km.

LASKUTUS

Käytössäni on Isolta Arkhimedes laskutuspalvelu ja lasku lähetetään asiakkaalle sähköpostitse, mutta myös paperinenkin vaihtoehto on käytössä. Asiakas voi halutessaan myös maksaa laskun erissä.

PERUUTUS

Sairastapauksissa tai muun esteen tullessa kuvaajalla on oikeus peruuttaa tilattu työ.

Jos työn tilaaja sairastuu tai tulee jokin muu este, on peruuntumisesta ilmoitettava kuvaajalle viimeistään päivää ennen kuvauksia.

Valokuvaaja säilyttää kuvat 14kk kuvauspäivästä alkaen. Jos asiakas tarvitsee kuvat itselleen kuvatiedoistoina tai muulla tavalla, hänen tulee ottaa yhteyttä kuvaajaan.

Sopimuksesta tulee asiakkaalle ja kuvaajalle omat kappaleensa.

TÄRKEÄÄ HUOMIOITAVAA

Minulla ei ole omaa studiota, mutta minulla on tarvittavat välineet studion kokoamiseen kotioloihin kuten taustakangasteline, taustakankaita ja studiosalamat. Minulta löytyy valkoista ja tummaa taustakangasta ja lapsikuvauksia varten erilaista rekvisiittaa. Rekvisiitta toiveista voidaan myös keskustella ja suunnitella. Kaikki studiossa otetut asiakaskuvat ovat otettuja kotioloissa tai mahdollisella juhlapaikalla.